Diensten voor Organisaties

Bureau YOP is een Ygentijds bureau dat zich exclusief richt op talentontwikkeling van Young Professionals.
Enerzijds begeleiden we Young Professsionals in talentontwikkelprogramma’s, workshops, trainingen en coaching.
Anderzijds adviseren wij organisaties over het inrichten van een Young Professional Proof organisatie.

Hieronder lichten we onze diensten voor organisaties toe. We denken graag mee met je over welke diensten het beste aansluiten bij jouw organisatie en jullie Young Professionals.

Talentontwikkel-programma’s

YOP Talentontwikkelprogramma’s zijn leergangen voor Young Professional die bestaan uit een combinatie van verschillende leerinterventies. Denk aan groepsmodules, individuele coaching, intervisie, online leren, webinars en business challenges.

Onze YOP Talentontwikkelprogramma’s zijn gericht op het ontwikkelen van jong talent in de context van de organisatie. Voor ons is talentontwikkeling onlosmakelijk verbonden met organisatieontwikkeling. De dagelijkse business uitdagingen van de deelnemers vormen dan ook een belangrijke rode draad in onze leerinterventies. Voor onze visie op talentontwikkeling van Young Professionals klik hier.

Talentontwikkelprogramma’s worden vaak ingezet als onderdeel van een traineeprogramma. Bureau YOP heeft veel ervaring met trainees. Lees hier  onze visie op de ontwikkeling van trainees in organisaties.

We werken het liefst in co-creatie, waarbij we samen met de opdrachtgever een programma op maat maken. Ter inspiratie vind je hieronder drie talentontwikkelprogramma’s voor verschillende Young Professional doelgroepen.

YOP-TOP STARTERS

YOP-TOP MEDIOR

YOP-TOP MANAGEMENT

Trainingen en workshops voor Young Professionals

Speciaal voor Young Professionals hebben we een aantal workshops en trainingen ontwikkeld. Deze kunnen zowel als losse leerinterventies worden ingezet als onderdeel uitmaken van een Talentontwikkelprogramma. Ook de duur kan variëren van een paar uur tot een meerdaagse. Dit stemmen we graag af met de opdrachtgever. Hieronder een overzicht van mogelijke workshops en trainingen:

YOP HAPPINESS

YOP CRAFTING

YOP CHOICE

YOP VITALISE

YOP CHANGE

YOP ROCKS

Advies

Bureau YOP verzorgt ook advies op maat voor jouw organisatie over het binden, boeien en ontwikkelen van jullie Young Professionals.

Binden en boeien van Young Professionals

Hoe blijf je aantrekkelijk als organisatie voor Young Professionals? In deze online gratis videoserie geven we je concrete tools en tips voor het inrichten van een Young Professional Proof organisatie.

Ontwikkelen van Young Professionals

Om de talentontwikkelbehoeften van Young Professionals in jouw organisatie snel in kaart te brengen, hebben we de YOP Talentontwikkelscan ontwikkeld. De YOP talentontwikkelscan bestaat uit verschillende ontwikkelthema’s (bijvoorbeeld zelfinzicht, zelfsturing, zelfprofilering, klantcontact, samenwerking, ondernemerschap, etc.) en maken we op maat voor jouw organisatie. De uitkomsten van deze scan vertalen we naar een talentontwikkeladvies voor jullie Young Professionals.

Wij helpen je graag!

Neem jij liever direct contact met ons op?
We horen graag van je!

Bureau YOP
085 130 2358