Workshop YOP HAPPINESS

“HOE KAN IK GELUKKIG ZIJN IN MIJN WERK?”

Misschien is dit wel de meest gestelde coachvraag door Young Professionals uit onze praktijk van Bureau YOP. Dit is niet zo vreemd, als je weet dat de Young Professional anno 2017 ook wel de ‘geluk-zoek’ generatie genoemd wordt. Uit onderzoek weten we dat werkgeluk de belangrijkste werkbehoefte voor Young Professionals is (Bron: Young Professional onderzoek 2015) en dat het verschil tussen behoefte en realiteit groot is. Young Professionals in loondienst scoren namelijk maar een magere 6 op werkgeluk.

Wat is nu de sleutel naar meer werkgeluk? In deze workshop bieden we je 10 werkgeluk strategieën die de deur openen naar meer werkgeluk. Je onderzoekt hoe je deze strategieën kunt toepassen in je huidige werk en hoe je hiermee je werkgeluk optimaliseert. Hierdoor maak je concreet werk van jouw werkgeluk. Je ontvangt van ons het E-Book ‘Optimaliseer je werkgeluk met de werkgelukformule’ en je gaat naar huis met nog meer werkgeluk.

Programma:
De Werkgeluktest
De deelnemers starten met het invullen van de werkgeluktest. De werkgeluktest is gebaseerd op de Happiness at work survey die wereldwijd gebruikt wordt voor het meten van werkgeluk. De test geeft inzicht in hoe de deelnemers hun werkgeluk op dit moment ervaren en hoe ze zichzelf scoren op de 10 werkgelukgebieden.
De werkgelukgebieden
We nemen de deelnemers mee in de 10 werkgelukgebieden en we lichten de werkgeluk strategieën per werkgelukgebied toe.
Maak werk van je werkgeluk
In het derde deel onderzoeken de deelnemers welke werkgeluk strategie(en) ze voor zichzelf willen gaan toepassen in hun werk.
Werkgeluk commitment
De deelnemers sluiten de workshop af met een persoonlijk werkgeluk commitment.
Wij helpen je graag!

Neem jij liever direct contact met ons op?
We horen graag van je!

Bureau YOP
085 130 2358