Inge Keller

Energiek, geïnteresseerd, verbindend, enthousiasmerend & motiverend…Dit zijn kenmerken die mij en mijn manier van trainen en coachen typeren. Met mijn frisse, pragmatische en humorvolle aanpak weet ik Young Professionals te raken en in beweging te krijgen. Ik ben een positivo in hart en nieren en heb door de jaren heen altijd vooral de kansen gezien die het leven me te bieden heeft.

Mijn Achtergrond

Als jongste kind uit een gezin met twee kinderen, heb ik van jongs af aan met een zekere lichtvoetigheid door het leven gehuppeld. Plezier hebben in de dingen die ik doe is altijd  heel belangrijk voor me geweest. Na mijn studie Commerciële Economie in Utrecht ben ik als trainee bij een bank aan de slag gegaan. Daar haalde ik veel plezier uit de samenwerking met mijn collega’s en de contacten met mijn klanten, maar niet uit de inhoud van mijn functie en de beklemmende wet- en regelgeving die het werk beheerste. Dat zorgde ervoor dat ik het roer op mijn dertigste omgooide en op zoek ging naar een baan en werkomgeving die beter bij mij paste. De beste beslissing die ik had kunnen nemen. Daarna ben ik nooit meer bang geweest om mijn hart te volgen in de keuzes van banen. Afgelopen jaar heb ik weer een nieuwe sprong in het diepe gemaakt: ik ben zelfstandig trainer en coach geworden om dagelijks met mijn grote passie aan het werk te zijn: andere mensen helpen om te doen waar ze blij van worden. Als stadsmens in hart en nieren word ik heel blij van de bruisende energie van de stad Utrecht waar ik woon, samen met mijn vriend Chris en zoontje Benjamin.

Mijn Missie

Mijn missie in het leven is een échte connectie met of tussen mensen te bewerkstelligen. Zien dat er een lichtje gaat branden bij mensen met wie ik in gesprek ben, daar word ik gelukkig van. In mijn werk is dat niet anders. Ik wil de Young Professionals die ik train en coach laten ontdekken waar hun talenten liggen, waar ze energie van krijgen en hen helpen het stuur van hun loopbaan en leven in handen te nemen. Doen waar je goed in bent en vooral waar je blij van wordt, daar gaat het om!

Mijn Talent

Mijn belangrijkste talent is Young Professionals laten inzien waar hun talenten en kwaliteiten liggen, ze het zelfvertrouwen geven om dichtbij zichzelf te blijven en hun eigen keuzes te maken in hun loopbaan en leven. Dit doe ik door nieuwsgierig te zijn naar wat hen beweegt, door te vragen, te spiegelen, te prikkelen en te stimuleren actie te ondernemen. Mijn energie, humor en enthousiasme hebben hierbij een aanstekelijke werking. Ik kan als geen ander mensen in beweging krijgen, zowel in coachingssessies als in trainingen.

CV Klik hier