Onze Klanten

Hieronder vind je een overzicht van onze klanten waar Bureau YOP talentontwikkelprogramma’s, workshops en trainingen voor verzorgt:

Ervaringen van onze Klanten

Bureau YOP helpt organisaties bij het optimaal ontwikkelen van haar jong talent. Dit doen we enerzijds door interne talent developers te adviseren over het inrichten van een YOP proof organisatie. Anderzijds door het ontwikkelen en begeleiden van YOP in talentontwikkelprogramma’s.

Over de workshop: Job Crafting

Samen met Gidi, van Bureau YOP hebben wij, de Young Food Supplement Professionals van NPN, inzicht gekregen in de match tussen onze passies, talenten, drijfveren en onze baan. In eerste instantie best spannend, want hoe omschrijf je nou die ene passie en welk talent durf je van jezelf te erkennen. Gelukkig wist Gidi ons hierin goed te begeleiden. Door zijn open houding en het luisterende oor durfde iedereen zich prijs te geven en ontstonden er leuke en vooral inspirerende gesprekken.

Young professionals van NPN over deze workshop: verhelderend, leerzaam, inspirerend, behulpzaam en motiverend.

Rinske van den Berg - NPN

Over de talentontwikkelprogramma’s van Bureau YOP

Combinatie van een sterke inhoud, de wil om mensen te begrijpen en echte betrokkenheid dat voel je in alles.  
Bart Vink – Founder Joust Young Professionals

Over de workshop: Vergroot je werkgeluk

Afgelopen week hebben wij vanuit YourConnector een nieuwjaarsevent voor ons netwerk georganiseerd in samenwerking met Gidi Heynens van Bureau YOP. Met veel plezier en trots hebben wij tijdens deze avond Gidi aan het werk gezien. Hij heeft ons op vernieuwende en interactieve wijze meegenomen in de componenten die werkgeluk definiëren, hoe wij hier op dit moment op scoren en hoe wij dit werkgeluk kunnen vergroten. Hij bracht op ontwapende manier ruimte voor verdieping, reflectie en discussie. Een eye-opener voor velen van ons en een voedingsbodem waarop velen geïnspireerd het nieuwe jaar in zullen gaan.

Daan Klever - YourConnector

Over de workshop: Job Crafting

Young Professionals van ANWB over deze workshop: origineel, gericht op de werkpraktijk, veel zelf doen, veel inzicht in korte tijd en interactief. Enthousiaste en ontwapenende trainers.

Young Professionals – ANWB

Over de training: Persoonlijk Leiderschap

Ik vond het een hele geslaagde workshop: verhelderend, persoonlijk en concreet. Omdat iedereen met zijn eigen persoonlijke vraag aan de slag gaat, leer je van elkaar en kun je elkaar verder helpen. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren hoe kwetsbaar iedereen zich durfde op te stellen. Hierdoor ontstond er snel veel openheid en ging iedereen met concrete handvatten naar huis.

Young Professionals – Triodos Bank

Over de workshop: Young Professional Dilemma’s de baas

Dat Young Professionals geconfronteerd worden met challenges door de vele keuzes en mogelijkheden die ze voorgelegd krijgen konden de 60 aanwezige Young Bankers beamen. Tijdens de workshop heeft Gidi Heynens ons meegenomen in waarom deze challenges op ons pad komen en hoe hij hier zelf mee om is gegaan. De mix tussen het delen van informatie en praktische handvatten om zelf mee aan de slag te gaan maakte het een geslaagd event.

Young Bankers – ABN AMRO

Over de workshop: YOP Vitalise

Over Trainer Rosalie Met: Wat een energie! Enthousiast! Je bent een leuk mens! Humor, energiek, vet gemotiveerd, eerlijk, informatief, duidelijk.   Over voedingsdeskundige en diëtiste Janneke Pieterson:  Echt kenner op haar gebied, gedreven, goede praktische tips, super enthousiast, positief.  
Young Professionals – FOKKER

Onze Samenwerkingspartners

Bureau YOP werkt intensief samen met een aantal partners om onze dienstverlening te optimaliseren. Hieronder vind je onze samenwerkingspartners:

Wil je ook klant worden van Bureau YOP?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor talentontwikkeling van Young Professionals in jouw organisatie te bespreken.