Sander Verheul

Inspirerend, energiek, scherp en confronterend vanuit het contact met de groep of de mens. De kernwoorden en waarden die bij mij passen. Trainen en coachen geeft mij voldoening als er daadwerkelijk iets ten positieve verandert in de praktijk. En met de mens. Kleine verandering of grote verandering. Als de transfer naar de praktijk gemaakt wordt, en het niet alleen bij een applaus in de trainingzaal blijft.

Ik doe dit door handvatten mee te geven. Vaardigheden te oefenen die de communicatie of het persoonlijk leiderschap positief beïnvloeden. Ik ben ervan overtuigd dat die vaardigheden alleen ingezet worden als de onderliggende overtuiging niet belemmerend werkt. Want iedereen kan assertief zijn. Iedereen kan Nee zeggen tegen een opdracht. Iedereen kan open vragen stellen. Mijn dochter van drie doet het al. Maar waarom overschrijden we zo vaak onze eigen grenzen, terwijl het woordje Nee door iedereen uitgesproken kan worden? En waarom vallen we stil of stellen we alleen gesloten of suggestieve vragen, terwijl de open vraag zo voor de hand ligt?

Deze twee aspecten zijn altijd een onderdeel in de trainings- of coachingstraject van mij bij Yop. Vaardigheden oefenen en ontdekken van overtuigingen. Alleen dan verandert er daadwerkelijk iets. Met de mens en in de praktijk.

Mijn achtergrond

Voor tal van grote organisaties in Nederland heb ik de afgelopen 16 jaar mensen een spiegel mogen voorhouden en handvatten mogen meegegeven om zichzelf te ontwikkelen. Voor young- professionals en oud gedienden. Op het gebied van Persoonlijk Leiderschap, management, communicatie en sales. Ik heb bij vele verschillende instellingen in de financiële sector, de bouwsector, accountancy, industrie en personeelssector ontwikkelingstrajecten neergezet en uitgevoerd. Samen met Marieke en onze twee dochters Danique en Maudi wonen we in De Bilt. En o ja, naast mijn werkzaamheden als trainer/coach haal ik veel voldoening uit het feit om de wereld een beetje groener te maken. Met mijn bedrijf in elektrische scooters en e-bikes hoop ik mensen te bewegen de auto voor de kleine ritten te laten staan. Want het is zooo 2010 om overal maar de auto voor te pakken…

Mijn missie

Een duurzame wereld, waar we allemaal een beetje in bijdragen. Maar ook een wereld waarin de persoonlijke tevredenheid elke keer een stukje meer wordt. Waarin young professionals en oudgedienden vol plezier naar hun werk gaan, omdat ze zich kunnen en willen ontwikkelen. Ik draag bij door ze te begeleiden van de 8 naar de 9, en om stapjes te zetten in de echt moeilijke vraagstukken. Waarin moeilijke problemen opgelost worden door goed te communiceren en waarin ze hun persoonlijke valkuilen en belemmeringen (h)erkennen.

Mijn talent

Ik ben in staat om met veel verschillende type mensen een ‘klik’ te maken en zo te helpen het beste uit zichzelf te halen. Ik sta graag voor grote groepen om deze in beweging te brengen, maar geniet net zoveel van de persoonlijke touch in het coachgesprek. Ik werk graag met mensen die een stap vooruit willen in persoonlijke ontwikkeling, en laat hen echt zien waar het voor hun om draait. Confronterend, scherp, energiek en inspirerend!

CV

Klik hier