ZO BIND EN BOEI JE YOUNG PROFESSIONALS!

Schrijf je nu in voor onze gratis videoreeks en ontvang een week lang inspiratie over het binden en boeien van Young Professionals in jouw organisatie:

Marketing by

ZOU JE OOK WILLEN DAT JOUW ORGANISATIE…

een magneet is voor jong talent?
(nog) beter inspeelt op de werkbehoeften van generatie Y?
meer aandacht heeft voor de vitaliteit van de millennials in jouw organisatie?
Young Professionals stimuleert om te werken vanuit hun passie en talent?
investeert in werkgeluk van Young Professionals?

 EEN AANTAL YOUNG PROFESSIONAL FEITEN OP EEN RIJ:

van de Young Professionals in loondienst geven aan binnen nu en een jaar op zoek te gaan naar een andere baan (Bron: Young Professional onderzoek 2014)

De belangrijkste werkbehoefte onder Young Professionals is werkgeluk. Young Professionals in loondienst scoren een magere 6 op werkgeluk (Bron: Young Professional onderzoek 2015)

60% van alle trainees vertrekt na hun traineeship (Bron: superheld.nu)

Het burnout percentage onder Young Professionals is alarmerend hoog en bedraagt 18% (Bron: TNO)

In 2020 bestaat de helft van de werkende bevolking uit millennials

Kortom, het binden en boeien van Young Professionals is actueler en uitdagender dan ooit voor veel organisaties!

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Over de workshop: Job Crafting

Samen met Gidi, van Bureau YOP hebben wij, de Young Food Supplement Professionals van NPN, inzicht gekregen in de match tussen onze passies, talenten, drijfveren en onze baan. In eerste instantie best spannend, want hoe omschrijf je nou die ene passie en welk talent durf je van jezelf te erkennen. Gelukkig wist Gidi ons hierin goed te begeleiden. Door zijn open houding en het luisterende oor durfde iedereen zich prijs te geven en ontstonden er leuke en vooral inspirerende gesprekken.

Young professionals van NPN over deze workshop: verhelderend, leerzaam, inspirerend, behulpzaam en motiverend.

Rinske van den Berg - NPN

Over de talentontwikkelprogramma’s van Bureau YOP

Combinatie van een sterke inhoud, de wil om mensen te begrijpen en echte betrokkenheid dat voel je in alles.  
Bart Vink – Founder Joust Young Professionals

Over de workshop: Vergroot je werkgeluk

Afgelopen week hebben wij vanuit YourConnector een nieuwjaarsevent voor ons netwerk georganiseerd in samenwerking met Gidi Heynens van Bureau YOP. Met veel plezier en trots hebben wij tijdens deze avond Gidi aan het werk gezien. Hij heeft ons op vernieuwende en interactieve wijze meegenomen in de componenten die werkgeluk definiëren, hoe wij hier op dit moment op scoren en hoe wij dit werkgeluk kunnen vergroten. Hij bracht op ontwapende manier ruimte voor verdieping, reflectie en discussie. Een eye-opener voor velen van ons en een voedingsbodem waarop velen geïnspireerd het nieuwe jaar in zullen gaan.

Daan Klever - YourConnector

Over de workshop: Job Crafting

Young Professionals van ANWB over deze workshop: origineel, gericht op de werkpraktijk, veel zelf doen, veel inzicht in korte tijd en interactief. Enthousiaste en ontwapenende trainers.

Young Professionals – ANWB

Over de training: Persoonlijk Leiderschap

Ik vond het een hele geslaagde workshop: verhelderend, persoonlijk en concreet. Omdat iedereen met zijn eigen persoonlijke vraag aan de slag gaat, leer je van elkaar en kun je elkaar verder helpen. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren hoe kwetsbaar iedereen zich durfde op te stellen. Hierdoor ontstond er snel veel openheid en ging iedereen met concrete handvatten naar huis.

Young Professionals – Triodos Bank

Over de workshop: Young Professional Dilemma’s de baas

Dat Young Professionals geconfronteerd worden met challenges door de vele keuzes en mogelijkheden die ze voorgelegd krijgen konden de 60 aanwezige Young Bankers beamen. Tijdens de workshop heeft Gidi Heynens ons meegenomen in waarom deze challenges op ons pad komen en hoe hij hier zelf mee om is gegaan. De mix tussen het delen van informatie en praktische handvatten om zelf mee aan de slag te gaan maakte het een geslaagd event.

Young Bankers – ABN AMRO

Over de workshop: YOP Vitalise

Over Trainer Rosalie Met: Wat een energie! Enthousiast! Je bent een leuk mens! Humor, energiek, vet gemotiveerd, eerlijk, informatief, duidelijk.   Over voedingsdeskundige en diëtiste Janneke Pieterson:  Echt kenner op haar gebied, gedreven, goede praktische tips, super enthousiast, positief.  
Young Professionals – FOKKER